portal.office.com adresinden ticaretid hesabınızla giriş yaparak hemen kullanmaya başlayabilir, bulutta yer alan uygulamada hazırladığınız belgeleri paylaşabilir, internet üzerinden görüntüleyebilir ya da başka kullanıcılarla birlikte aynı belge üzerinde çalışabilir ve aşağıda ki bir çok özelliği kullanabilirsiniz.

Bulut hizmetinin yanında, yine portal.office.com adresine girerek Mac ya da Windows ile çalışan 5 farklı cihaz (tablet ya da telefonlarınıza da!) uygulamayı indirebilirsiniz. Kurulum yardımları için tıklayınız

Lisans anlaşmasının üniversite hayatınızı kapsadığını ve mezun olmanız ya da ayrılmanız durumunda sona ereceğini hatırlatmak isteriz.

Daha çok bilgi için support.office.com adresine başvurabilirsiniz.

Öğrencilerimiz, Microsoft Office 365 üzerinden E-posta hesaplarına @istanbulticaret.edu.tr domaini ile erişebilirler.

Örnek Kullanıcı adı: ticaretid@istanbulticaret.edu.tr

Our students can access their email accounts via Microsoft Office 365 via the @istanbulticaret.edu.tr domain.

Sample Username: ticaretid@istanbulticaret.edu.tr