Microsoft Office 365

İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Microsoft Türkiye isbirliğiyle, tüm öğrenciler ücretsiz olarak Office 365 platformundan yararlanabiliyor.

portal.office.com adresinden ticaretid hesabınızla giriş yaparak hemen kullanmaya başlayabilir, bulutta yer alan uygulamada hazırladığınız belgeleri paylaşabilir, internet üzerinden görüntüleyebilir ya da başka kullanıcılarla birlikte aynı belge üzerinde çalışabilir ve aşağıda ki bir çok özelliği kullanabilirsiniz.

Bulut hizmetinin yanında, yine portal.office.com adresine girerek Mac ya da Windows ile çalışan 5 farklı cihaz (tablet ya da telefonlarınıza da!) uygulamayı indirebilirsiniz. Lisans anlaşmasının üniversite hayatınızı kapsadığını ve mezun olmanız ya da ayrılmanız durumunda sona ereceğini hatırlatmak isteriz.

Daha çok bilgi için support.office.com adresine başvurabilirsiniz.

Öğrencilerimiz, Microsoft Office 365 üzerinden E-posta hesaplarına @istanbulticaret.edu.tr domaini ile erişebilirler.

Örnek Kullanıcı adı: ticaretid@istanbulticaret.edu.tr

Our students can access their email accounts via Microsoft Office 365 via the @istanbulticaret.edu.tr domain.

Sample Username: ticaretid@istanbulticaret.edu.tr

Microsoft Office 365

• Clock with arrow
    Her ay eklenen yeni özelliklerle alışık olduğunuz uygulamalar

Her ay kullanıma sunulan yeni özelliklere anında erişimle Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access ve Publisher ürünlerinin en yeni premium sürümlerini edinin.[1]

• Clouds

1 TB Güvenli bulut depolama alanı

Tüm cihazlarınızda belge, fotoğraf ve daha fazlasını dilediğiniz yerde depolamak, düzenlemek ve paylaşmak için 1 TB (1024 GB) OneDrive bulut depolama alanı edinin.
  • Mobile phone icon

İyileştirilmiş mobil uygulamalar

Cep telefonları ve tabletler için iyileştirilen gelişmiş biçimlendirme ve birlikte yazma özellikleriyle belgeleri görüntüleyin, düzenleyin ve oluşturun.
  • Laptop, tablet, and phone icon

Birden çok cihazda çalışır

Birden çok PC/Mac, tablet ve telefon (Windows, iOS ve Android dahil) üzerinde tam yüklü Office uygulamalarını edinin.[2]
  • Skype icon

Skype ile bağlı kalın.

Skype’tan cep telefonlarına ve sabit hatlara yapılan aramalarda kullanılabilen aylık 60 dakika ile dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınızla ve ailenizle iletişimi sürdürün.[3]
  • Person and phone icon
    Microsoft desteği
    Bir Office 365 abonesi olarak, ek ücret ödemeden, Microsoft tarafından eğitilen uzmanlardan telefon veya sohbet üzerinden anında yardım alabilirsiniz.